Over M'Y Style Informatie over huidverzorging MyStyle - Informatie over haarverzorging MyStyle - Ayurveda MyStyle - Informatie over kleurenanalyse Informatie over de dermaroller Het laatste nieuws van M'Y Style De complete prijslijst van M'Y Style Contactinformatie M'Y Style

Nieuws


 

Nieuw!!!                                                                                                                                                                                                                                              Hoofdpijn massage van 20 minuten voor €17,50 aan de hand van marmapunten wordt de pijn verdreven en voel je je weer beter. Functioneren met hoofdpijn is bijna niet te doen. Geef jezelf even de ruimte om te onstpannen met deze massage en dan kun je prettiger verder de dag door.

Er is meer keus gekomen bij de ayurvedische massages. Zo kun je kiezen om een massage 1 uur te laten duren;  daarin geen voetenbad en uitgebreide hoofdmassage, maar wel een heerlijke lichaamsmassage met warme medicinale olie  Kijk bij de prijslijst voor de mogelijkheden.

 

 

 

 30-07-2018 THAISE STOELMASSAGE  Wil je nog even ontspannen op vakantie? Kom dan voor een quick fix voor een thaise stoelmassage. Nu in de maand augustus ter kennis making voor maar €17,50 Deze massage zet krachtig in op de meridianen oftwel Sen Sib lijnen om blokkades op te heffen zodat de energie weer vrij kan stromen. ongeveer 25-30 minuten

 

03-01-2018: 

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ben jij na alle drukte van de feestdagen ook toe aan ontspanning en echt tijd voor jezelf? Dan is de aanbieding van januari wat voor jou! Voordat je op de verwarmde tafel gaat liggen starten we met een lekker warm voetenbad en een kop thee.Daarna word je met heerlijk warme kruidenolie van top tot teen gemasseerd met extra aandacht voor nek en schouder partij en een hoofdmassage waar je heerlijk gedachten-loos van wordt. Deze 90 minuten behandeling zal je weer ver frissen. Bel of app of mail voor een afspraak. Alleen geldig in januari voor maar €62,50 in plaats van €75,-

03-10-2016:    

   

Ervaar jij stress, slapeloosheid, hoofdpijn, bezorgdheid.Leef je teveel in je hoofd?  Of kun je wel wat ontspanning gebruiken. 

Dan is de shirodhara 1 van de beste behandelingen. Door de constante warme stroom op je voorhoofd worden je gedachten gezuiverd, ontstaat er verlichting en helderheid. De shirodhara wakkert het natuurlijke gevoel van balans en harmonie aan.

Uitermate geschikt tijdens de wisselingen van het seizoen.

Daarom nu ter kennismaking in de maand oktober deze heerlijke behandeling: 

* hele lichaamsmassage + shirodhara (120 min) van   €125,- voor €110,-                                                                                                  * *rugmassage + shirodhara (90 min) van €95,- voor €80,-            

Tip: ook leuk om cadeau te geven.                                                                                                                                                      

10-12-2015: Van 29 december t/m 15 januari is de salon gesloten, dit vanwege een vervolg massagecursus die ik ga volgen in Kerala India. 

20-08-2015: Als onderdeel van de opleiding ayurvedisch therapeute heb ik een zeer intensieve trainingsweek ayurvedische massage gehad. Deze heilzame lichaamsmassage is nu ook te boeken in de salon. Wat de ayurvedische massage uniek maakt is dat deze wordt uitgevoerd met ruime hoeveelheden warme olie kruidenmengsels die geselecteerd worden volgens de consistutie van de persoon. De olie en de kruiden werken tot diep in het lichaam. De energiestroming wordt weer in evenwicht gebracht. Rust en ontspanning zijn meestal de eerste effecten.  Klachten als nervositeit,slaapproblemen,verminderde immuniteit,droge huid,algemene zwakte en spierstijfheid verminderen. De ayurvedische massage is een gehele lichamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht meegenomen worden. De (nadi's) energiebanen en de (marma's) vitale energiepunten worden gestimuleerd. De massage wordt aangepast aan jouw persoonlijke contitutie ( dosha/prakruti) en uw specifieke klachten (vikruti) 

 

28-02-2015: shampoo's en producten van o'right zijn binnen en nu ook in gebruik in de salon. Wat een mooi concept;    TREE-IN-THE-BOTTLE : De meest "groene" shampoo-fles ter wereld laat een boom groeien!

100% Composteerbare materialen. De milieu-vriendelijke verpakking wordt gemaakt van één van de meest ecologische materialen, namelijk de kunststof PLA dat gemaakt is van plantaardig afval. De verpakking wordt gecomposteerd binnen één jaar. Hierdoor worden de onttrokken grondstoffen teruggegeven aan de aarde.

Boomzaden. Door een speciaal compartiment in de onderkant van de fles, zullen er gedurende de composteringsfase zaden aan de compost toegevoegd worden. Deze zaden zullen uitgroeien tot echte bomen. Elke "Tree-in-the-bottle" draagt dus daadwerkelijk bij aan een groenere aarde.

Internationaal erkend. Inmiddels is de "Tree-in-the-bottle" van O'right internationaal erkend door toonaangevende ecologische organisaties. Het design is onlangs uitgeroepen tot innovatief design en ontving hiervoor de Golden Pin Award.

FLORAL-BOX;

Alle doosverpakkingen van O'right zijn gemaakt van FSC-papier. En alle doosjeszijn uitgevoerd met stukjes handgemaakt zaadpapier. Stop het doosje met het zaadpapier in de grond, geeft het water en hieruit zal een prachtige plant groeien als compensatie. Alle bedrukkingen zijn op basis van Soya-inkt, hierdoor komen er geen vervuilende stoffen in het milieu terecht en zijn er geen bleekstoffen nodig om het papier te recyclen.

 

 

12-02-2015: Wat is ayurveda; een 5000 jaar oude natuurgeneeswijze uit India. Vrij vertaald betekent het 'Kennis van het leven' Binnen deze gezondheidsleer nemen levenshouding, voeding, kruiden en diverse lichaamsbehandelingen een belangrijke plaats in. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en de balans opzoeken is belangrijk. Uitgaande van je eigen constitutie (dosha) die binnen de ayurveda is onderverdeeld in Vata, Pitta en Kapha.

 

01-01-2015: 90 minuten genieten en opwarmen in januari::: Ayurveda beauty concept is de gehele maand in de aanbieding voor € 48,50 dit is een zeer luxe verwenbehandeling met een voetenbad en meerdere massages. Kom je lichaam en geest resetten in deze behandeling!

26-09-2014: lid geworden van de branchevereniging ANBOS, doordat de regelgeving (al tijden) veranderd is;
Om een salon te starten is geen diploma meer vereist. En ook je diploma ondernemersvaardigheden is niet meer verplicht. Klanten kunnen aan dit logo zien dat ze te maken hebben met een salon waar wel erkende diploma's zijn behaald.


29-04-2014: Nu ook bij M"Y Style de MYScara behandeling! Voor info zie het kopje bij huidverzorging.


21-02-2014: Jaa!!! officieel verkooppunt van de satin sleepers. Nu verkrijgbaar bij M Y Style.
Heerlijke satijnen kussenslopen voorzien van een speciale coating met alleen maar veel voordelen...alles wat je hoeft te doen is er heerlijk op slapen! Verkrijgbaar in diverse kleuren.  www.satinsleepers.nl29-09-2013 openingstijden
De opening van de koopavond is verandert :ipv de donderdagavond is nu de maandag avond tot 21.00 uur!!

13-02-2013 nieuwe behandeling!!
Sinds vandaag is er een nieuwe behandeling: de mini facial: voor een korte opknapbeurt en even een half uur heerlijke ontspanning. er wordt gereinigd, gescrubt en een masker uitgebreid ingemasseerd... afsluitend een dagcreme. Probeer het eens en je zult ervaren dat het  heerlijk is!

01-06-2012 Aanbieding voor de maand juni
Bijna vaderdag en geen zin om de gebruikelijke kado's te geven...denk eens aan een kadobon voor een behandeling voor hem. Tevens in de maand juni 10% korting op alle produkten van extenso, make-up studio en l'oreal

01-04-2012 Nieuwe serums van medik8
Medik8 heeft hele mooie serums met geconcentreerde werkstoffen die de huid een geweldige boost geven.
C-Tetra is een revolutionair en zeer stabiel vitamine C serum die helpt bij de bestrijding van de door de zon veroorzaakte schade aan de huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid, alsmede de verbetering van het huidweefsel en creëert een gezonde teint.

Gewone vitamine C is erg onstabiel en veel vitamine C producten zijn niet actief tegen de tijd dat ze worden gebruikt op de huid. Baanbrekende gegevens over de stabiliteit in C-Tetra garanderen echte vitamine C activiteit. In tegenstelling tot de L-ascorbinezuur (gewone vitamine C ) zorgt C-Tetra ervoor dat de huid niet schilfert of irriteert.

Hydr8 B5 maakt gebruik van de kracht van hyaluronzuur en dus helpt bij het herstellen van de vochtarme huid, Deze heldere, olie-vrije gel transformeert uw huid door herbalancering van het vochtgehalte en het aanhouden van de hydratatie tot 24 uur. Hydr8 B5 absorbeert onmiddellijk, waardoor de huid soepel en zijdeachtig aanvoelt. Kan overdag en / of 's nachts gebruikt worden ter verzachting van de huid of voor een optimale vernieuwing en bescherming van de huid. 

White balance; Afgezien van verkleuring door blootstelling aan de zon, zijn de hormonale veranderingen door het nemen van de pil en zwangerschap, de meest voorkomende oorzaak van hyperpigmentatie, genaamd melasma 
White Balance Serum is een geconcentreerd serum, dat helpt om bestaande hyperpigmentatie te verminderen en om toekomstige verkleuring van de huid te voorkomen. White Balance serum werkt met behulp van een complex van krachtige, professionele Actives zoals KOJIC Zuur. Het effect is bewezen in klinische proeven. Dit serum doet zijn werk zonder droogheid en irritatie als gevolg van bleekmiddelen. 

Geen zuur of bleekwater - Geen droogte of irritatie voor het herstel van pigmentvlekken

07-05-2012 Nieuwe website in de maak
M'Y Style is altijd in beweging en actief. We zijn druk bezig met het maken van een nieuwe website, boordevol informatie over onze producten en diensten. Binnenkort lees je hier meer over M'Y Style en vertellen we je alles over de leukste acties en het laatste nieuws.

Vragen???
Heb je vragen,wensen, op- of aanmerkingen over M'Y Style? Stel ze gerust, we staan je altijd graag te woord. Kijk hier de contactinformatie.


Maak afspraakMaak een afspraak

Openingstijden

   
Maandag: 11.00-20.00 uur
Dinsdag: 09.00-18.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten


Nieuwsbrief M'Y Style


M'Y Style brengt regelmatig een leuke nieuwsbrief uit met handige tips, allerlei informatie en acties. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 


Vind ons leuk!


Vertel je Facebook vrienden over ons en like ons met de knop hieronder!