Over M'Y Style Informatie over huidverzorging MyStyle - Informatie over haarverzorging MyStyle - Ayurveda MyStyle - Informatie over kleurenanalyse Informatie over de dermaroller Het laatste nieuws van M'Y Style De complete prijslijst van M'Y Style Contactinformatie M'Y Style

KapsalonDE GROENSTE KAPSALON VAN HET NOORDEN MET BIOLOGISCHE KLEURINGEN!

Communicatie is alles als het om je kapsel gaat. Immers voor veel mensen is het moeilijk uit te leggen wat ze precies bedoelen...voor mij is het belangrijk dat we op één lijn zitten.

Of je nu puntjes geknipt wilt hebben of toe bent aan een nieuwe coupe. Grijze haren wilt verdoezelen of gewoon eens zin hebt in een leuke kleurencombinatie?
Een omvorming of ondersteuning... Voor alles kunt u terecht.

Om uw haar te kleuren wordt er gewerkt met Nabé. Dit is een eco-gecertificeert organisch merk, GEEN PPD's,  en zonder parabenen! Mét natuurlijke ingredienten waardoor er op een mildere manier geverft wordt. In Assen is M'Y Style de enige salon die met een biologische haarkleuring werkt en 100% grijsdekking garandeerd.

Dit vermindert allergische reacties, geeft het haar veel glans, behoudt langer kleur en is beter voor het haar en de huid. En nog eens beter voor ons milieu!!

Nieuw is de haar botox, dit klinkt niet ok maar is eigenlijk een filler die de natuurlijke bouwstoffen zoals hyaluronzuur, keratine, collageen insluisd tussen de haarschubben waardoor beschadigd futloos en dun haar weer galnzender sterker, veerkrachtiger en voller wordt

Er wordt op afspraak gewerkt, zodat er voor iedereen genoeg tijd is en er geen wachttijd is. Persoonlijk en eerlijk advies staat voorop. Ieder mens is uniek en je kapsel moet bij jou passen!


Maak afspraakMaak een afspraak

Openingstijden

   
Maandag: 11.00-20.00 uur
Dinsdag: 09.00-18.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten


Nieuwsbrief M'Y Style


M'Y Style brengt regelmatig een leuke nieuwsbrief uit met handige tips, allerlei informatie en acties. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 


Vind ons leuk!


Vertel je Facebook vrienden over ons en like ons met de knop hieronder!