Over M'Y Style Informatie over huidverzorging MyStyle - Informatie over haarverzorging MyStyle - Ayurveda MyStyle - Informatie over kleurenanalyse Informatie over de dermaroller Het laatste nieuws van M'Y Style De complete prijslijst van M'Y Style Contactinformatie M'Y Style

Schoonheidssalon


NIEUW!

Ayurveda beauty concept: (90 min) met het ayurvedische bio/eco cosmeticamerk Lakshmi.Voor iedere huid geschikt!

Met een heerlijk luxe verwen behandeling bestaande uit; ontvangst met een heerlijk voetenbad met intake om je dosha (constitutie) te bepalen volgens de ayurveda, hoofdmassage met etherische olie om je alvast ontspanning te brengen, reiniging, voetmassage, peeling, evt onzuiverheden verwijderen,een oogbalsem wordt ingemasseerd met Amethist..deze edelsteen kalmeert de geest en zorgt dat je je zorgen los kunt laten, uitgebreide massage van nek-schouders- gezicht, en tijdens het masker; hoofd -oormassage, afsluiten met gebruik van klankschalen; deze trillingen werken in op je lichaam,vastgezette spanningen lossen op en zorgt voor diepere ontspanning ,dag of nacht verzorging.

Afsluitend een kopje kruidenthee en adviezen voor je voeding, huidverzorging en leefwijze die bij jouw constitutie past.Kortom een heerlijke 'reset' behandeling


Schoonheid zit van binnen maar straalt uit naar buiten! Je voelt je gewoon lekkerder als je huid er goed verzorgd uitziet. Het is immers ons grootste orgaan.

Het feit dat je tijdens een behandeling tot rust komt en gaat ontspannen is meer dan een kadootje aan jezelf. 


Er is keus uit diverse behandelingen:

Een reinigende behandeling  is erop gericht de huid te reinigen, te ontdoen van dode huidcellen en overmatig talg te verwijderen en te voeden met een masker. Ideaal voor een oppepper van de huid of voor jeugd met pukkeltjes.(45 min)

Mini facial is een korte behandeling met een huidanalyse, reiniging,scrub en masker welke uitgebreid ingemasseerd wordt met hals schouder en gezichts massage, afsluitend een dagcreme (30 min)

Een 1-uurs behandeling is een complete behandeling ,inclusief de wenkbrauwen modeleren! Bestaande uit: huidanalyse,dubbele reiniging,scrub, stoom,verwijderen onzuiverheden,een uitgebreide massage waar je heerlijk ontspannen van raakt. Tijdens het masker worden tevens de hoofdhuid en oren gemasseerd. afsluitend een dagcreme.(60 min)

Een behandeling voor hem; de tijd dat mannen alleen after shave gebruiken ligt gelukkig achter ons. De mannenhuid heeft specifieke aandacht nodig zonder te tuttelen want een man is nou eenmaal een man. 
Reinigen,scrub, massage van nek, schouders en gezicht, masker en afsluitend een dagcreme (45 min)

Tevens kunt u terecht voor het verven en/of epileren van wenkbrauwen, het harsen van gezicht, rug, benen, oksels, bikinilijn, etc.


AYURVEDISCHE LICHAAMSMASSAGE: 

Wat de ayurvedische massage uniek maakt is dat deze wordt uitgevoerd met ruime hoeveelheden warme olie kruidenmengsels die geselecteerd worden volgens de consistutie van de persoon.De kruiden bezitten daadwerkelijk geneeskracht. De techniek,de olie en de kruiden werken tot diep in het lichaam. De energiestroming wordt weer in evenwicht gebracht. Rust en ontspanning zijn meestal de eerste effecten. Afhankelijk van de duur en de olie zullen klachten als nervositeit,slaapproblemen,verminderde immuniteit,droge huid,algemene zwakte en spierstijfheid verminderen. De ayurvedische massage is een gehele lichamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht meegenomen worden. De (nadi's) energiebanen en de (marma's) vitale energiepunten worden gestimuleerd. De massage wordt aangepast aan jouw persoonlijkecontitutie ( dosha/prakruti) en uw specifieke klachten (vikruti) 


Nu ook THAISE STOELMASSAGE!!

Voor een stoelmassage gebruiken we een ergonomische stoel die heerlijk zit. Het is een drukpunt massage die over de kleding plaatsvindt. Schouders, rug, nek, armen en handen worden gemasseerd. De massage zorgt voor een betere doorbloeding Je gaat je fitter voelen en beter concentreren.
De effecten van stoelmassage zijn groot op fysiek niveau: verlaagde bloeddruk, verlaagde hartslag, minder kans op koorts en verkoudheid, minder hoofdpijnklachten, minder stresshormoon (cortisol) in het lichaam, minder lage rugpijn en beter slaapgedrag.

Het verschil met een gewone en Thaise is dat er krachtig gewerkt wordt op de meridianen oftwel de Sen Sib lijnen. De blokkades worden op geheven zodat energie weer vrijuit kan stromen. Draag gemakkelijke kleding zodat niets knelt.


Openingstijden

   
Maandag: 11.00-20.30 uur
Dinsdag: 09.00-19.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-18.00 uur
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten


Nieuwsbrief M'Y Style


M'Y Style brengt regelmatig een leuke nieuwsbrief uit met handige tips, allerlei informatie en acties. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 


Vind ons leuk!


Vertel je Facebook vrienden over ons en like ons met de knop hieronder!