Over M'Y Style Informatie over huidverzorging MyStyle - Informatie over haarverzorging MyStyle - Ayurveda MyStyle - Informatie over kleurenanalyse Informatie over de dermaroller Het laatste nieuws van M'Y Style De complete prijslijst van M'Y Style Contactinformatie M'Y Style

Schoonheidssalon
Ayurveda beauty concept: (90 min) met het ayurvedische bio/eco cosmeticamerk Lakshmi.

Met een heerlijk luxe verwen behandeling bestaande uit; ontvangst met een heerlijk voetenbad, hoofdmassage met etherische olie om je alvast ontspanning te brengen, reiniging, voetmassage, peeling, evt onzuiverheden verwijderen,een oogbalsem wordt ingemasseerd met Amethist..deze edelsteen kalmeert de geest en zorgt dat je je zorgen los kunt laten, uitgebreide massage van nek-schouders- gezicht, en tijdens het masker; hoofd -massage, afsluiten met gebruik van klankschalen; deze trillingen werken in op je lichaam,vastgezette spanningen lossen op en zorgt voor diepere ontspanning ,dag of nacht verzorging.

Afsluitend een kopje kruidenthee. .een heerlijke 'reset' behandeling


Schoonheid zit van binnen maar straalt uit naar buiten! Je voelt je gewoon lekkerder als je huid er goed verzorgd uitziet. Het is immers ons grootste orgaan. Er wordt gewerkt met biologische produkten. Wat we smeren komt in de bloedbaan. dan is het zaak dat er geen chemische troepjes in je product zitten!

Het feit dat je tijdens een behandeling tot rust komt en gaat ontspannen is meer dan een kadootje aan jezelf. 


Er is keus uit diverse behandelingen:

Een reinigende behandeling  is erop gericht de huid te reinigen, te ontdoen van dode huidcellen, onzuiverheden verwijderen en te voeden met een masker. Ideaal voor een oppepper van de huid of voor jeugd met onzuiverheden.(45 min)

Mini facial is een korte behandeling: een reiniging, scrub en masker welke uitgebreid ingemasseerd wordt met hals schouder en gezichts massage, afsluitend een dagcreme (30 min)

Een 1-uurs behandeling is een complete behandeling. Bestaande uit: dubbele reiniging,scrub, stoom,verwijderen onzuiverheden,uitgebreide massage waar je heerlijk ontspannen van raakt. Tijdens het masker worden tevens de hoofdhuid gemasseerd. afsluitend een dagcreme.(60 min)

Een behandeling voor hem; de tijd dat mannen alleen after shave gebruiken ligt gelukkig achter ons. De mannenhuid heeft specifieke aandacht nodig zonder te tuttelen want een man is nou eenmaal een man. 
Reinigen,scrub, massage van nek, schouders en gezicht, masker en afsluitend een dagcreme (45 min)

Tevens kunt u terecht voor het verven en/of epileren van wenkbrauwen, het harsen van gezicht, rug, benen, oksels, bikinilijn, etc. In een behandeling kost dit slechts €5,- per onderdeel.


AYURVEDISCHE LICHAAMSMASSAGE: 

Wat de ayurvedische massage uniek maakt is dat deze wordt uitgevoerd met ruime hoeveelheden warme kruidenolie die geselecteerd worden volgens de consistutie van de persoon.De kruiden bezitten daadwerkelijk geneeskracht. De techniek,de olie en de kruiden werken tot diep in het lichaam. De energiestroming wordt weer in evenwicht gebracht. Rust en ontspanning zijn meestal de eerste effecten.                                  Klachten als nervositeit, slaapproblemen, verminderde immuniteit, droge huid, algemene zwakte en spierstijfheid zullen verminderen. De ayurvedische massage is een gehele lichamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht meegenomen worden. De (nadi's) energiebanen en de (marma's) vitale energiepunten worden gestimuleerd. De massage wordt aangepast aan jouw persoonlijkecontitutie ( dosha/prakruti) en uw specifieke klachten (vikruti) 
 


Maak afspraakMaak een afspraak

Openingstijden

   
Maandag: 11.00-20.00 uur
Dinsdag: 09.00-18.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten


Nieuwsbrief M'Y Style


M'Y Style brengt regelmatig een leuke nieuwsbrief uit met handige tips, allerlei informatie en acties. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 


Vind ons leuk!


Vertel je Facebook vrienden over ons en like ons met de knop hieronder!