Over M'Y Style Informatie over huidverzorging MyStyle - Informatie over haarverzorging MyStyle - Ayurveda MyStyle - Informatie over kleurenanalyse Informatie over de dermaroller Het laatste nieuws van M'Y Style De complete prijslijst van M'Y Style Contactinformatie M'Y Style

Welkom bij M'Y Style


Van harte welkom op de site van M'Y Style hair & beauty in Assen. Hier vind je informatie over onze diensten en producten, leuke nieuwtjes en interessante acties. Bezoek de website dus regelmatig.

Persoonlijke uitstraling is voor een ieder van belang. Om dit te bereiken is het zaak dat we ontspannen zijn en lekker in ons vel zitten.
In ons drukke leven schieten momenten van aandacht voor onszelf er vaak bij in. Een goede verzorging werkt twee kanten op: het is niet alleen aan de buitenkant te zien maar het werkt ook mentaal door…juist om aandacht te schenken aan de verzorging voel je je prettiger.

"BE-YOU-TIFUL"

M'Y Style biedt een ruime keuze behandelingen aan. Zo kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen; van wenkbrauwen verven en modelleren tot een uitgebreide behandeling met een heerlijk voetenbad en massages, ayurvedische lichaamsmassage met warme oliéen,een vitaliserende stoelmassage als wel voor een nieuw kapsel, verven, permanenten of een kleuren analyse; kleur is ook energie en u zult zich prettiger voelen als u weet dat de kleuren die u draagt ook daadwerkelijk de kleuren zijn die u optimaal mooi maken.Veel klanten komen voor een combinatie; haren mooi en tevens de wenkbrauwen in model en op kleur.


Kortom: van vele markten thuis.

 


Openingstijden

   
Maandag: 11.00-20.30 uur
Dinsdag: 09.00-19.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-18.00 uur
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten


Nieuwsbrief M'Y Style


M'Y Style brengt regelmatig een leuke nieuwsbrief uit met handige tips, allerlei informatie en acties. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 


Vind ons leuk!


Vertel je Facebook vrienden over ons en like ons met de knop hieronder!